WordPress website laten maken

Aantrekkelijke prijzen en zeer goede service, van bouw tot onderhoud

WordPress website laten maken

Je WordPress website laten maken doe je ook bij Digital Launch. Wij designen en bouwen WordPress websites maar ook voor WordPress modules, hosting en onderhoud zit je goed bij ons. Wij zijn een specialist in internationale websites die meerdere landen en talen bevatten, maar zijn ook gewoon voor je Nederlandse site beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie.

WordPress WooCommerce web winkels

WooCommerce is een perfecte instap webshop/versimpelde versie van Magento 2. Het is gemakkelijk te bedienen en onderhouden voor een klein tot midden groot bedrijf. Wij bouwen WordPress webshops met eigen thema’s en kunnen je heel goed helpen je store te internationaliseren of te verbeteren. Neem contact op voor meer informatie.

WordPress ontwikkeling outsourcen

Ben je zelf een webshop of website ontwikkel bureau, web designer of online marketeer en wil je graag WordPress websites laten bouwen of onderhouden? Je kunt onze WordPress ontwikkelaars inschakelen om voor jouw klanten je WordPress websites of WooCommerce webshops te laten maken. Dit kan eventueel met een white label contract waarbij we werken onder jouw naam en jouw bedrijf het project management verzorgt. Neem contact op voor meer informatie

Want to know more and meet us?

WordPress website laten maken

Waarom door ons je WordPress website laten maken?

Digital Launch is een specialist in Magento 2 en WordPress websites. Van de kapper op de hoek tot grote multinationals. Wij zijn een specialist in websites die voor meerdere landen bedoeld zijn. Vaak met meerdere talen per land en andere content voor iedere land. Wij bouwen dit op een voor jouw speciaal ingericht WordPress netwerk waarbij je slechts 1 administratie hebt voor al de landen waar je je op richt.

Meer weten over onze internationale WordPress oplossingen? Neem contact op!

WordPress website onderhouden

WordPress is gemakkelijk zelf te onderhouden maar soms ontstaan er bugs

WordPress is gemakkelijk zelf te onderhouden. Met een druk op de knop heb je vaak al je thema en je modules geupdate. Soms ontstaan er in je thema echter kleine bugs die zorgen voor een slechtere website snelheidsscore of een kapot design. Wij kunnen hier bij helpen met een onderhoudscontract voor je website. Je kunt dan met een e-mail of belletje contact opnemen als je er niet meer uitkomt of er problemen zijn. We werken heel simpel met een maandelijks contract met een x aantal uren die jij bepaald en kunt gebruiken net als een bel bundel.

Neem contact op en bespaar jezelf of je bedrijf de kopzorgen.