Een groep gepassioneerde mensen die doen wat ze leuk vinden

About-DL-1 (1)
Group 71

Het verhaal achter Digital Launch

Digital Launch is een online marketing, Magento 2 en WordPress creatie bureau. Wij werken met allerlei verschillende soorten klanten die allemaal 1 ding met elkaar gemeen hebben: Een internationale instelling.

Wij verzorgen online marketing campagnes en maatmerk website oplossingen. Digital Launch heeft wat er nodig is om jouw bedrijf digitaal internationaal op de kaart te zetten.

Wij zijn gestart in 2017 en je vind ons in Ho Chi Minh City, Hong Kong en Amsterdam.

Onze cultuur

In 2017 werd een vreemde nieuwe soort ontdekt genaamd de Digital Launch Astronauten. Na weken gedragsstudie kwam er iets opzienbarends aan het licht. De Astronauten zijn namelijk een speciale soort mensen. Ze leven een zeer digital leven. Sterker nog ze eten, slapen en ademen digital. De Astronauten zijn afstammelingen van de mensensoort “Nerds”.

De astronauten houden ervan om van elkaar te leren, iedere donderdag delen ze vaardigheden met elkaar. De volgende dag, op vrijdag middagen scholen ze samen en delen eten en drinken met elkaar. Als ze niet bezig zijn met het ontwikkelen van toffe projecten, verkennen ze de aarde. Dit wordt ook geregeld gecombineerd, verkennen en werken tegelijk, je vindt ze overal.

De astronauten zijn niet gevaarlijk, sterker nog; als je ze snacks voert werken ze nog sneller. Het is een vredelievende soort open voor alle mensensoorten. Als je een passie voor digital hebt pas je er snel helemaal bij. Een digitale familie.

about-culture (2)

Ontmoet ons team

guido-dl

Guido Branderhorst

Co-Founder & CEO

laura-dl

Laura Tool

Co-Founder & COO

QM-dl

Quoc My Tran

Business Development

sophie-dl

Sophie Nguyen

Business Development

nguyen-dl

Nguyen Ly Thai

Magento Developer

hung-dl

Hung Xuan Pham

Full stack Developer

tu-dl

Tu Nguyen Vu Minh

WordPress Developer

trung-dl

Trung Nguyen

UX/UI Designer

dung-dl

Dung Duc Ho

Digital Marketer

andrew-dl

Andrew Bien

Digital Marketer

thanh-dl

Thanh Tran Ngoc Thien

Office Manager

opi-dl

OPI

In de ruimte gevonden alien

In memoriam

Op 5-11-2020 zijn we allemaal in shock als we er achter komen dat ons eerste personeel lid ooit, hoofd sales in Vietnam Kevin Phan, na een zeer kort ziekte bed komt te overlijden.

De meest toegewijde, precieze en gepassioneerde werker die er bij was vanaf het begin. Je was zo trots op je baan bij Digital Launch dat je andere leden hier mee aanstak en zo onze bedrijfscultuur begon. Je was het begin van het “Digital Launch gevoel”, een van tolerantie, respect en “het beste uit elkaar halen gevoel”, dat we allemaal koesteren. Veel van onze successen zijn door jou oorspronkelijk in gang gezet wat waar we nu nog van profiteren. We missen je enorm als persoon, teamgenoot en Digital Launch fanatiekeling.

Khang Dinh Phan
28/11/1990 – 5/11/2020